Menu Close
about Dots & Sparks Agnes Dieleman storytelling

d

About
Eind 2014 was er een moment dat ik dacht, is dit het? Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik, wat kan ik? Het antwoord: geen idee. En dat was behoorlijk shocking. Aan mijn kinderen leg ik altijd uit dat het leven een reis is. Mensen komen op je pad en reizen met je mee. Soms kort, soms wat langer, soms om te blijven, maar nooit zomaar. Want je hebt altijd iets van elkaar te leren. Elke keer vind je een stukje van jouw puzzel. Mooie woorden maar ze hebben alleen betekenis als je ‘bewust’ op reis bent. En dat was ik niet.

Wat volgde was een intense zoektocht naar mijn verhaal. Nou ja, een verhaal had ik wel maar waar het over ging en hoe het verliep, liet ik vooral door anderen bepalen. Nu schrijf ik mijn eigen story. Letterlijk en figuurlijk. Door bijzondere gesprekken met veel verschillende mensen, het volgen van trainingen en workshops, door te lezen, te bekijken, te beluisteren, weer te durven voelen en zichtbaar te zijn, zit elke dag vol kansen. Dat er onderweg altijd hobbels zullen zijn is geen verrassing maar een gegeven, en dat is goed want daar leer je het meeste van. Het is een ongoing process met een gezonde dosis zelfspot, wat mij betreft.
Met mijn verhaal wil ik je inspireren bewust bezig te zijn met jouw verhaal, privé en in werk. Hoewel ik iemand ben die graag alles in één keer goed wil doen heb ik inmiddels geleerd dat het stapjes zijn. Eerst was het belangrijk de verbinding te zoeken met mezelf. Dat vond ik best een klus. Maar als je dichterbij jezelf bent en ook kunt blijven, ondanks alles wat je op je pad tegen komt, zien mensen dat aan je. Je straalt het uit. Power! En wat is er mooier dan dát te delen. Met jouw energie en passie help jij anderen weer.

Schrijven vond ik altijd al heerlijk maar ik heb er nooit echt iets mee gedaan. Met de liefde voor styling en vormgeving wel. Dat ik het nu combineer in mijn werk is ‘a dream come true’. Maar mijn verhaal heeft meer aspecten. Over wat me in het dagelijks leven bezighoudt vertel ik af en toe in een persoonlijk blog. Hoe het mij online en offline vergaat als ondernemer schrijf ik met enige regelmaat in een blog over corporate storytelling. Wil je op de hoogte blijven van mijn verhaal? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
About Dots & Sparks Agnes Dieleman storytelling